30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Noutăți » Ziua Internațională a Asistentului Medical 2023
12 Mai 2023

Felicitări cu Ziua Internațională a Asistentului Medical!

Anual, în data de 12 mai, este celebrată Ziua Internațională a Asistentului Medical. Această dată marchează și ziua de naștere a asistentei medicale, Florence Nightingale, ceea care a pus bazele moderne ale asistenței medicale.

 

Multstimați colegi !

 

Cu ocazia Zilei internaționale a Asistentului medical, Vă adresez sincere felicitări însoțite de recunoștință pentru munca neobosită a Dumneavoastră. Anume Dumneavoastră prin competență și demnitate profesională activați neobosit și acordați asistență medicală de înaltă performanță fiecărui pacient adresat în IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală!

Importanța acestei sărbători profesionale ne face să conștientizăm riscurile acestei profesii, provocările, dar și succesele echipei obținute prin mulți ani de perfecționare.

Vă doresc să transformați mereu experiența acumulată în devotament și sacrificiu spre binele omenirii, iar drept recompensă să aveți recunoștința pacienților! Să fiți sănătoase, mereu puternice și fericite! Cu recunoștință și deosebit respect.