30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Secţia Ecocardiografie și Studiul Vaselor Magistrale

Prima şi unica secţie specializată în Ecocardiografie din R. Moldova, fondată în anul 1988 - este dotată cu utilaj performant de ultimă generaţie „Philips 11HD XE” şi „Vivid E9” cu regim 4D care întruchipează cele mai noi tehnologii care ne oferă calitate înaltă, imagini impecabile şi ne permite detectarea celor mai fine leziuni ale cordului. A In secţie activează specialişti profesionişti cu practică vastă în domeniu.

Ecocardiografia este o metodă de referinţă în diagnosticarea patologiilor cardiovasculare şi urmărirea rezultatelor tratamentului chirurgical şi medical.
Pacienţii sunt îndreptaţi la investigaţie de către medicii specialişti ai instituţiilor medicale republicane, orăşeneşti şi de sinestătător. Primirea pacienţilor în secţie se efectuează conform programării cu bilet de trimitere pentru pacienţii asiguraţi şi contra plată.

La investigaţie pacienţii este necesar sa se prezinte cu cartela medicală sau extras din ea, ECG, rezultatele investigaţiilor precedente şi ştergar. Pacienţii asiguraţi trebuie sa mai prezinte poliţa de asigurare medicală,buletinul de identitate sau certificatul de naştere pentru copii.

Ecocardiografia nu necesită pregătire specială şi nu există cenz de vîrstă, însa copii pînă la 5 ani în timpul investigaţiei trebuie sa fie liniştiţi sau sa doarmă (este în competenţa medicului de familie daca este necesar de efectuat premedicaţie la copiii neliniştiţi).

Pentru informaţii mai detaliate apelaţi 022 888370