30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Politica de confidențialitate

Instituţia Medico-Sanitară Publică Centrul Republican de Diagnosticare Medicală (IMSP CRDM) se angajează să vă protejeze confidenţialitatea.

Va rugăm sa citiţi Declaraţia de Confidenţialitate a IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală, de mai jos, care se referă la legislaţia națională privind datele personale.

Prezenta Declaraţie de Confidenţialitate se aplică tuturor datelor colectate de IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală prin intermediul site-ul său.

Colectarea informaţiilor personale. Pe site-ul  www.crdm.md, www.crdm.ms.md și www.diagnostic.md este posibil să vă solicităm să furnizaţi informaţii personale, cum ar fi adresa de e-mail, nume, adresa de domiciliu sau locul de muncă, sau numărul de telefon. De asemenea, putem colecta informaţii demografice, cum ar fi adresa, varsta şi sex. Putem colecta anumite informaţii standard cum ar fi adresa IP, tipul de browser şi limba utilizată, timpii de acces şi adresele accesate pe site-ul web. Folosim, de asemenea, instrumente de analiză a site-ului web pentru a colecta informaţii de marketing cu privire la frecvenţa vizitării site-ului nostru, motorul de căutare folosit şi cuvintele cheie utilizate pentru a găsi paginile vizualizate pe site-ul nostru.

Partajarea informaţiilor personale. Cu excepţia celor descrise în această declaraţie, nu vom dezvălui informaţiile Dvs. personale în afara reţelei IMSP CRDM fără consimţământul dumneavoastră.

Legea națională privind protecţia datelor impune IMSP CRDM să adere la proceduri stricte şi tehnologii sigure pentru a menţine securitatea tuturor datelor cu caracter personal de la punctul de colectare până la punctul de distrugere. Datele cu caracter personal pot fi transferate către un procesator de date de terţă parte numai dacă este de acord să se conformeze cu proceduri şi politici naționale, sau în cazul în care pune în aplicare măsuri adecvate. Menţinerea securităţii datelor cu caracter personal înseamnă garantarea confidenţialităţii, integrităţii şi disponibilităţii datelor cu caracter personal în următoarele condiţii:

Confidenţialitate - înseamnă că numai operatorii de date care sunt autorizaţi să utilizeze datele cu caracter personal pot avea acces la acestea.

Integritate - înseamnă că datele cu caracter personal ar trebui să fie corecte şi adecvate scopului pentru care acestea sunt procesate.

Disponibilitate - înseamnă că operatorii autorizaţi de date ar trebui să aibă acces la datele cu caracter personal în cazul în care au nevoie de ele dar numai pentru scopuri autorizate prin Lege.

Ne puteți accesa numai, sau divulga informaţii despre Dumneavoastră, inclusiv conţinutul comunicărilor Dvs., cu scopul de a:

(a) respecta legea sau să de a răspunde la solicitările legale sau procese legale;

(b) proteja drepturile de proprietate ale IMSP CRDM sau clienţilor, inclusiv punerea în aplicare a acordurilor sau a politicilor noastre care guvernează utilizarea de către Dvs. a serviciilor noastre;

(c) acţiona cu bună credinţă astfel încât accesul sau divulgarea informaţiilor numai cu respectarea protecţiei şi siguranţei personale a angajaţilor IMSP CRDM, a clienţilor sau a publicului.

Securitatea informaţiilor personale. IMSP CRDM se angajează să protejeze securitatea informaţiilor Dumneavoastră personale. Noi folosim o varietate de tehnologii de securitate extrem de avansate şi proceduri pentru a proteja informaţiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizarea sau divulgarea lor fără acord.

Executarea acestei Declarații de Confidențialitate. Dacă aveţi întrebări referitoare la această declaraţie, trebuie să vă adresaţi nouă în scris, folosind  link-ul "Contact" din acest site, sau scriindu-ne pe adresa poştală descrisă în secţiunea Contact.

Modificări ale Declaraţiei de confidenţialitate. IMSP CRDM va actualiza ocazional această declaraţie de confidenţialitate pentru a reflecta modificările în serviciile noastre şi feedback-ul clienţilor. Vă încurajăm să revedeţi periodic această pagină pentru a fi informat cu privire la modul în care IMSP CRDM vă protejează datele cu caracter personal. Instituția noastră salută comentariile Dvs. cu privire la prezenta Declaraţie de Confidenţialitate. Dacă aveţi întrebări în referinţă, Vă rugăm să ne contactaţi.