30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Noutăți » Ziua Internaţională a Asistentului Medical (Nursa)
11 Mai 2018

Multstimaţi colegi! În fiacare an la data de 12 mai, asistenţii medicali din întreaga lume ţin să-şi amintească de Florence Nightingale, considerata deschizator de drumuri în profesia de asistent medical.

Pentru ai omagia memoria lui Floris Naitinghel fondatoarea primei şcoli laice de asistente medicale din Lume, ceea care a dat o identitate acestei nobile profesii şi a făcut ca ea să fie respectată şi valorizată de comunitate, Consiliul Internaţional al Asistenţilor Medicali, creat la sfîrşitul Secolului 19-lea, în 1899 cu susţinearea şi graţie muncii desfăşurate de Floris, a decretat ca ziua ei de naştere – 12 mai să devină ziua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume.

De ziua profesională noi colectivul IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală venim cu cele mai frumoase gânduri şi vă dorim sănătate, verticalitate profesională, creativitate, bucurii şi multe vise realizate. Steaua ocrotitoare să lumineze mereu asupra dvs şi a celor dragi sufletului.  Dragostea şi grija ce o dăruiţi în jurul dvs să vă fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. Credinţa şi iubirea să vă însoţească pretutindeni,  iar împlinirea s-o întîlniţi la orişicare pas.

 

Cu mult drag şi respect,

COLECTIVUL IMSP CRDM