30 ani de performanță în medicină
(+373 22) 888-347
(+373 22) 735-558

Noutăți » IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală a fost acrediat de către Agenția Națională pentru Sănătate Publică
07 Noiembrie 2018

În luna octombrie 2018, o echipă de evaluatori certificați din cadrul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică a efectuat o amplă verificare la IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală în vederea acordării acreditării. Evaluatorii au verificat sistemul de management al calităţii, fiecare secţie, procedură medicală, dispozitiv medical şi personalul, dar și felul în care sunt investigați pacienţii, nelăsând să le scape nimic din ceea ce ar putea afecta calitatea actului medical.

În urma evaluării stricte, unitatea medicală a fost încadrată într-un nivel de acreditare, în funcţie de calitatea serviciilor oferite pacientului. Deoarece instituția a îndeplinit peste 90 la sută dintre indicatorii impuşi de Agenția Națională pentru Sănătate Publică, instituţia a primit cel mai ridicat nivel de acreditare, adică „acreditat”.

În această săptămâna, IMSP Centrul Republican de Diagnosticare Medicală a primit din partea Agenției Naționale pentru Sănătate Publică și certificatul de acreditare.

Suntem bucuroși că am primit acest certificat, care atestă că actul medical în instituția noastră este de cea mai înaltă calitate.